برگزاری آئین بزرگداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید نمونه

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

آثار و برکات علامه مصباح یزدی(ره) از اخلاص وی سرچشمه می گیرد

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این همه آثار و برکات علامه مصباح یزدی ره و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد.

 به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری  در مراسم گرامیداشت مقام استاد که در سالن اجتماعات موسسه برگزار شد گفت: مقام معلم و استاد در اسلام و نقشی که این قشر در رشد و تربیت شاگردان می تواند داشته باشد، کلیدی و اساسی است و از مهمترین امتیازات جامعه بشری و تغییر در مسیر آن محسوب می شود.

استاد حوزه علمیه قم تربیت اساتید فراوان، توانمندی ها و دستاوردهای آموزشی و پژوهشی موسسه را بسیار مهم،کارآمد و مفید برای جامعه ارزیابی کرد و افزود: رشد علمی جامعه و افتخارآفرینی در کشور در علوم انسانی و تجربی ریشه در تلاش اساتید دلسوز و متدین دارد و امروز بحمدالله از میوه دلچسب این درخت تناور بهره مند هستیم.

وی با بیان اینکه اگر جامعه بخواهد متحول شود تعلیم و تربیت در آن باید متحول شود، ادامه داد: این در حالی است که تغییر در زندگی اجتماعی از مدرسه به عنوان محور تحول اجتماعی آغاز خواهد شد و اگر تغییری از مدرسه شروع می شود باید این تغییر را از مربی و استاد شروع کنیم.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این همه آثار و برکات علامه مصباح یزدی و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید براینکه تعلیم و تعلم از نعمت های بزرگ خدا است، ضمن اشاره به آیات قرانی، خداوند را اولین  معلم بشر دانست و اظهار داشت: دسته دوم از معلمان، انبیا و اولیای الهی به عنوان مربیان و معلمان بشر هستند. هزاران پیامبر الهی با رسالت های مختلف کار هدایت انسان های گمراه و رهنمون کردن آن ها به سمت نور را داشته اند.

 وی کار برای خدا را از ویژگی شهید مطهری و علامه مصباح یزدی عنوان کرد و آنرا رمز موفقیت اساتید و معلمان برشمرد و افزود: استاد نمونه کسی است که برای اجر و مزد کیسه ندوخته است و باید بر آن چه تدریس می کند؛ اخلاص، اشراف و اهتمام داشته باشد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تشریح این که استاد باید با مطالعه دقیق و به روز  و نیز با تسلط و اطلاع بر کتاب های تازه چاپ شده و نظریه های جدید، درس خودرا ارایه کند، افزود: استاد و معلم تنها انتقال دهنده اصطلاحات نباشد. مهم نَفَس استاد است که اگر متخلق به اخلاق باشد، درس و نفس قدسی او تاثیرگذار است و با این گونه اساتید، شاگردان مفیدی برای جامعه تربیت می شوند.

گفتنی است: تقدیر از اساتید برتر و ارایه گزارسی از روند برنامه های آموزشی توسط معاون آموزش از دیگر برنامه های آیین گرامیداشت روز استاد در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) بود.

شایان ذکر است به گفته معاونت آموزش موسسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا اسدی  در این مراسم برای نخستین بار از اساتید نمونه بخش های مختلف موسسه به صورت متمرکز تجلیل شد.

اسامی اساتید نمونه در بخش های مختلف به شرح زیر می باشد:

اساتید بخش آموزش حضوری:

1-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر قاسم شبان نیا

2-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد حسین شریفی   

3-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجتبی مصباح

اساتید بخش فقه و اصول:

4-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی خطیبی   

5-  حجت الاسلام و المسلمین محمد معروفی

6-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید آریان 

اساتید بخش آموزش های آزاد:            

7-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر صفدر الهی راد   

8-  حجت الاسلام و المسلمین محمد نراقی 

9-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر حامد شاد

اساتید بخش آموزش مجازی:

10-  حجت الاسلام و المسلمین مجید نظامی بخشایشی

11-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید علی اکبر حسینی

12-  حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی رحیمی زاده