تقدیر از نفرات برتر آزمون ورودی سال ۹۶-۹۵ مؤسسه در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید

نسخه مناسب چاپ

به گزارش معاونت آموزش  مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، مراسم افتتاحیه سال تحصیلی ۹۶_۹۵ شنبه ۳/۷/۹۵ از ساعت ۱۶ در سالن اجتماعات مؤسسه امام خمینی(ره)  برگزار شد..

در این مراسم که با حضور اساتید و دانش پژوهان محترم برگزار گردید، حضرت آیت الله مصباح یزدی، ریاست محترم مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، آیت الله اعرافی، مدیر محترم حوزه های علمیه و معاون محترم آموزش مؤسسه به سخنرانی پرداختند.

در پایان این مراسم که اساتید و دانش پژوهان و قائم مقام  محترم مؤسسه آیت الله رجبی هم حضور داشتند از نفرات برتر آزمون ورودی سال ۹۶_۹۵ آقایان محمدصدرا محمدی، نفر اول؛ علی اکبر بیگدلو، نفر دوم و محمد عیدیان، نفر سوم با هدای لوح و جوایزی به دست مبارک آیت الله اعرافی تقدیر شد.

موضوع خبر:

www.edu.iki.ac.ir