پذيرش دانش پژوه براي مقطع کارشناسي سال تحصيلي 95 - 1394

پذيرش دانش پژوه براي مقطع کارشناسي (سال تحصيلي  95 ـ1394)

(ويژه طلاب سطح يک حوزه هاي علميه)

مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) براساس مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور از بين برادران و خواهران طلبه رسمي حوزه‌هاي علميه، جهت تحصيل در علوم انساني در مقطع کارشناسي (دوره هاي حضوري ويژة برادران و نيمه حضوري ويژة برادران و خواهران)
براي سال تحصيلي 95 ـ 1394 دانش‌پژوه مي‌پذيرد.

رشته‌هاي تحصيلي:

معـــارف اســلامـي ومعارف اسلامی، اخلاق، ادیان، اقتصاد، تاریخ، حقوق، فلسفه، کلام، مدیریت، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، علوم تربیتی، علوم سیاسی و علوم قرآنی

تذکر1:    تعيين رشته، پس از گذراندن تعدادي از  دروس عمومي انجام مي‌شود. (جهت كسب اطلاعات بيشتر به دفترچه راهنماي آزمون مراجعه فرماييد.)
تذکر2:  دوره نيمه حضوري در هفت رشته معارف اسلامي و:  فلسفه، کلام، تاريخ، علوم سياسي، علوم قرآني، علوم تربيتي و روانشناسي برگزار مي شود.

شرايط عمومي پذيرش:
1) اعتقاد و التزام عملي به نظام جمهوري اسلامي ايران ؛

2) نداشتن سوء سابقه کيفري؛

3) عدم اشتهار به اعمال خلاف شئون طلبگي؛

4) برخورداري از توانايي جسمي و ذهني لازم.

شرايط اختصاصي پذيرش:
1) اتمام سطح يک حوزه علميه؛

2) اشتغال رسمي به تحصيل درحوزه؛

3) موفقيت در آزمون کتبي؛

4) موفقيت در مصاحبه.

مزايا:
1ـ اعطاي دانشنامه رسمي کارشناسي به فارغ التحصيلان.

2ـ اعطاي کمک هزينه تحصيلي، (ويژة دانش پژوهان دورة حضوري).

3ـ امکان ادامه تحصيل در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري در اين موسسه و ساير مراکز آموزش عالي معتبر.

4- تحصيل در دروس فقه و اصول حوزه (از پايه 7 تا خارج) صبح‌ها در داخل موسسه.

مواد، منابع  و ضرايب آزمون:
موادآزمون منابع مطالعاتي براي آزمون ضريب
فقه: شرح لمعه ابواب: طهارت، صلاة، متاجر،اجاره،نکاح 3
اصول فقه: اصول الفقه(مرحوم مظفر) جلد1 3
منطق: المنطق(مرحوم مظفر) 2
ادبيات عرب: در حد سطح يک حوزه 2
ادبيات فارسي: بربال قلم 1
زبان انگليسي: مقدماتي 1

سهميه رزمندگان و ايثارگران:
با توجه به تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، حداکثر 20 درصد ظرفیت به داوطلبان واجد شرایط اختصاص دارد؛در صورتي که حد نصاب نمره لازم در آزمون کتبی را احراز کنند. متقاضيان براساس شرايط مندرج در دفترچه شماره يک راهنماي ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسري1394 کارشناسي سازمان سنجش آموزش کشور مشمول استفاده از سهميه رزمندگان و ايثارگران خواهند شد. (جهت كسب اطلاعات بيشتر به دفترچه راهنماي آزمون مراجعه فرماييد.)
ظرفيت هر رشته در دوره‌هاي حضوري و نيمه حضوري:
ظرفيت در هر رشته در دوره‌ حضوري حداقل 15 نفر و حد اکثر20 نفر و در دوره نيمه حضوري حداکثر30 نفر است.

محل تحصیل:
متقاضيان برادر دوره حضوري مي توانند قم يا يكي از واحدهاي آموزشي موسسه در شهرستانهاي‌ ذیل را براي تحصيل انتخاب نمايند.
اصفهان، تهران، زنجان و آران‌‌وبيدگل.

زمان و نحوة ثبت نام:
تا تاريخ  93/12/25  داوطلبان مي توانند با مراجعه به سامانهpaziresh.iki.ac.ir  ثبت نام نمايند.

برگزاري آزمون:

زمان:  جمعه  28   فروردین‌ماه 1394          مكان: در کارت ورود به جلسه قید خواهد ‌شد

تذکر: جهت كسب اطلاعات بيشتر به دفترچه راهنماي آزمون در سامانه پذيرش موسسه، مراجعه فرماييد.

آدرس: قم- بلوار امين ـ ابتداي بلوارجمهوري اسلامي، مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) مديريت پذيرش.
تلفن‌هاي تماس با مديريت پذيرش قم:  32113628-32113618
نشاني اينترنت: http://paziresh.iki.ac.ir     نشاني پست الکترونيکي: p @ qabas.net

دفترچه راهنماي آزمون ورودي دوره کارشناسی (حضوری و نیمه‌حضوری) ويژه طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور سال تحصيلي 95-94